Dimecres, abril 17, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Preinscripció Escolar 2024-25 a Salt

Jornades de Portes Obertes de les escoles de Salt

En un món on l’educació s’ha convertit en el pilar fonamental per al desenvolupament dels nostres fills, triar l’escola adequada es converteix en una decisió clau que pot definir el seu futur. Les Jornades de Portes Obertes ofereixen una finestra exclusiva a l’entorn educatiu que cada centre proposa, permetent a les famílies fer una elecció informada.

La Importància de les Jornades de Portes Obertes


Aquestes jornades són una oportunitat única per conèixer de primera mà els programes educatius, les instal·lacions, l’enfocament pedagògic i, sobretot, l’esperit que caracteritza cada escola. Es tracta d’un moment clau per interactuar amb el personal docent i veure en acció l’entorn on els nostres fills podrien créixer i aprendre.

Són ideals per Preguntar i resoldre dubtes de primera mà.

A Salt tenim unes escoles públiques genials!

Com aprofitar les visites a les escoles?

Recomanem anar preparats amb preguntes específiques sobre aspectes que consideris importants: mètodes d’ensenyament, activitats extraescolars, acollida, suport educatiu especial, etc. Així mateix, és essencial observar com l’escola presenta els seus valors i com aquests ressonen amb les expectatives familiars.

Calendari de Jornades de Portes Obertes

Presentem a continuació una guia detallada del calendari de Portes Obertes per a les escoles de la regió per al curs 2024-2025, incloent informació de contacte i dates clau per no perdre’s cap detall:

Jornades de portes obertes Escoles Infantil i Primària

JORNADES-DE-PORTES-OBERTES_-escoles-curs-2024-2025_def

[+] pdf

Jornades de portes obertes Escoles de Secundària i Post-Obligatoria

JORNADES-DE-PORTES-OBERTES-SECUNDARIA_14.02.24

[+] pdf

Consells per a la Preinscripció

Després de visitar les escoles, arriba el moment de la preinscripció. És important tenir tota la documentació necessària a punt i estar atents als terminis establerts per cada centre.

Per a més informació sobre el procés de preinscripció i detalls específics de cada escola, us convidem a visitar els seus llocs web i xarxes socials o a posar-vos en contacte directament mitjançant les dades proporcionades.

Si teniu dubtes: OME Salt

Latest Posts

spot_img

un xic de tot