Dijous, juliol 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

Es planifiquen millores en aspectes formatius, comunicatius i laborals a Salt

L’Ajuntament de Salt i la conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies planifiquen millores en aspectes formatius, comunicatius i laborals

Representants de l’Ajuntament de Salt i del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya s’han reunit per tractar diversos aspectes relacionats en aconseguir més eines per tractar el dia a dia del municipi en aspectes com la formació, la recerca laboral o la comunicació amb les comunitats que viuen al municipi.

En aquesta línia, des del consistori i tal com explica l’alcalde de Salt, Jordi Viñas,“hem fet diverses peticions al departament que van des de reforços de personal, l’externalització de serveis o suport en les entrevistes en casos de barrera lingüística”.

Per la seva banda, Oriol Amorós, secretari d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, ha explicat que “tenim un munt de reptes a sobre la taula que entre totes les administracions hem de superar i la reunió de treball amb els representants de l’Ajuntament de Salt van en aquesta direcció”.

Durant la trobada també s’ha exposat la necessitat de millorar la formació per a personal municipal de diverses àrees amb l’objectiu d’adaptar l’administració local a les característiques de Salt.

Millorar la difusió

D’altra banda, també s’ha acordat la necessitat de disposar de més recursos per potenciar la difusió d’informacions, millorar la interacció i donar a conèixer les activitats que es duen a terme a través de xarxes socials i poder-ho fer en diferents idiomes.

A la reunió de treball també hi ha assistit la regidora de Serveis Socials, Margarita de Arquer, la directora territorial del departament, Marta Casacuberta, i tècnics de les dues administracions. 

Latest Posts

spot_img

un xic de tot