IV Mercat d'AMPAS

Aquest dissabte 14 de desembre, diverses associacions de mares i pares d’escoles bressol, escoles de primĂ ria i instituts de Salt organitzen a travĂ©s de la Coordinadora d’Ampas, el 4rt Mercat de les AMPAS de Salt. Davant del mercat cobert municipal de Salt i de 10 a 13.30 h es farĂ  el mercat de segona mĂ  amb contes, llibres, roba i joguines. Hi haurĂ  paradetes, subhastes i un sorteig entre els compradors. El material es recull durant setmanes abans a cada centre, i es vendrĂ  a preus populars fins a un mĂ xim de 5€.

L’objectiu del mercat Ă©s reutilitzar tot allò que les famĂ­lies ja no fan servir, oferir en aquestes dates nadalenques contes, joguines i roba a bon preu i alhora establir vincles i participar de manera conjunta totes les Ampas de la vila en una activitat.
Un mercat que uneix a les AMPAS, ajuda a qui més ho necessita i alhora educa en el reciclatge i alternativa al consumisme.

Els diners recaptats es destinaran a finançar activitats de cada centre i el material sobrant s’entregarĂ  a entitats solidĂ ries.

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquĂ­