Dilluns, maig 20, 2024
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

IV Mercat de les AMPAS de Salt 🤖🚂🔫📗

Aquest dissabte 14 de desembre, diverses associacions de mares i pares d’escoles bressol, escoles de primària i instituts de Salt organitzen a través de la Coordinadora d’Ampas, el 4rt Mercat de les AMPAS de Salt. Davant del mercat cobert municipal de Salt i de 10 a 13.30 h es farà el mercat de segona mà amb contes, llibres, roba i joguines. Hi haurà paradetes, subhastes i un sorteig entre els compradors. El material es recull durant setmanes abans a cada centre, i es vendrà a preus populars fins a un màxim de 5€.

L’objectiu del mercat Ã©s reutilitzar tot allò que les famílies ja no fan servir, oferir en aquestes dates nadalenques contes, joguines i roba a bon preu i alhora establir vincles i participar de manera conjunta totes les Ampas de la vila en una activitat.
Un mercat que uneix a les AMPAS, ajuda a qui més ho necessita i alhora educa en el reciclatge i alternativa al consumisme.

Els diners recaptats es destinaran a finançar activitats de cada centre i el material sobrant s’entregarà a entitats solidàries.

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot