Dissabte, juny 15, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Primers denunciats a Salt per no fer cas de les restriccions

Primers denunciats a Salt per no fer cas de les restriccions de l’Estat d’Alarma

Després d’una primera jornada informativa, la Policia Local ha denunciat divuit persones i ha requerit el tancament o ha obert acta a deu establiments

La Policia de Salt ha començat a denunciar a les persones i establiments que no estan fent cas de les mesures restrictives que s’han posat en marxa dins el marc de la declaració d’Estat d’Alarma pel que fa a la prohibició de circular per la via pública. Després d’una primera fase informativa, inclús amb la utilització d’un cotxe policial amb megàfon, aquest dilluns 16 de març s’han començat a dur a terme les primeres denúncies. Es consideren sancions greus i van dels 600 als 30.000 euros.

En aquest sentit, durant aquesta primera jornada es van denunciar divuit persones i es van fer deu requeriments o obertures d’actes a deu establiments.

El regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de SaltToni Vidal, explica que “s’estan duent a terme els patrullatges policials per tal de reduir la presència de persones al carrer sense justificació i, al mateix temps, també estem actuant en tots aquells establiments que no compleixen amb els requeriments de l’Estat d’Alarma. Hem començat aquest dilluns i no ens aturarem”.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot